Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «ΚΥΨΕΛΗ»

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «ΚΥΨΕΛΗ»
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «ΚΥΨΕΛΗ»
,

Στις υπώρειες των Τζουμέρκων…
εκεί που ο ουρανός και τα βουνά συμφιλιώνονται, μ’ έναν ασφυκτικό κλοιό, 62 χλμ. ανεβαίνοντας από την πόλη της Άρτας, ζει στους δικούς του ρυθμούς το χωριό Κυψέλη Άρτας (Χώσεψη) στα Τζουμέρκα.
Από τον Δεκέμβριο του 2006 βρίσκεται 200 μέτρα έξω από την κεντρική πλατεία του χωριού ο Ξενώνας Κυψέλη , κατηγορίας 4 κλειδιών, έτοιμος να υποδεχτεί τους φυγάδες της καθημερινότητας…
Όπου και αν πέσει το μάτι, αυτό που επικρατεί τριγύρω είναι το πράσινο της άγριας βλάστησης. Έντεκα προσεγμένα δωμάτια και δύο σοφίτες χωρητικότητας τεσσάρων ατόμων είναι πάντα σε ετοιμότητα να φιλοξενήσουν όσους επιδιώκουν να μπουν για τα καλά στο κλίμα του χωριού με την παραδοσιακή πλατεία, τα καφενεδάκια, το μουσείο, τα πλατάνια και τα νερά του.
Γήινες αποχρώσεις, δρύινα πατώματα και ταβάνια συμπληρώνουν την εικόνα των χώρων του Ξενώνα Κυψέλη. Για τους τοίχους και τα έπιπλα χρησιμοποιήθηκαν φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα, ενώ τα στρώματα των κρεβατιών αποτελούνται από ίνες κοκκοφοίνικα. Ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει και άτομα με κινητικές δυσκολίες.
Το παραδοσιακό πρωινό με ντόπια προϊόντα συμβάλλει στο ξεκίνημα μιας μέρας γεμάτης ενέργεια, που στη συνέχεια θα αποδειχθεί απαραίτητη για όσους σκοπεύουν να επιδοθούν σε δραστηριότητες όπως trekking, rafting, canoe kayak και μια σειρά άλλων extreme sports στον ποταμό Άραχθο, στα Τζουμέρκα ή στη γύρω περιοχή. ….

http://www.xenonaskypseli.gr
+30 26850 71100
info@xenonaskypseli.gr