Ξενοδοχείο-Επιπλ. Διαμερ. «ΠΑΝΘΩΡΟΝ»

Ξενοδοχείο-Επιπλ. Διαμερ. «ΠΑΝΘΩΡΟΝ»
Ξενοδοχείο-Επιπλ. Διαμερ. «ΠΑΝΘΩΡΟΝ»
,

Κανέναν τόπο δεν γνωρίζεις μέσα από τους χάρτες και τα κείμενα. Κανένας τόπος δεν περιγράφεται με λόγια και δεν αποτυπώνεται σε εικόνες. Χρειάζεται τη δική σου ξεχωριστή παρουσία, τις αισθήσεις σου, την ψυχή σου.
Τα Τζουμέρκα χρειάζονται μάτια να «βλέπουν» κι όχι να ατενίζουν. Σε κάθε βήμα θα σε συνοδεύουν ανάσες, μυρωδιές, πινελιές με χρώματα, ακούσματα και φιλόξενοι ορεινοί να σε υποδεχθούν, να σου προσφέρουν τα δικά τους αγνά προϊόντα και να ζωντανέψουν ιστορίες και θρύλους για τον τόπο μας και την καθημερινότητά τους.
Έλα να γνωρίσεις τη δική μας βουνίσια Γη, τη δική μας ορεινή φιλοξενία.
Κι αν φτερουγίσει η καρδιά σου καθώς θα φεύγεις είναι γιατί ταξίδεψες τη ζωή σου και ζωγράφισες τον κόσμο με αυθεντικές εικόνες απ’ τη φύση, την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τις παραδόσεις της βουνίσιας πατρίδα μας.
Ανηφορίζοντας προς τα Τζουμέρκα σε υψόμετρο 800 μέτρων και σε απόσταση μόλις 58 χλμ. από την πόλη της Άρτας, θα σας υποδεχτεί το γραφικό χωριό του Βουργαρελίου. Καλά κρυμμένο απο το χρόνο,ολόκληρο το χωριό περιβάλλεται απο έλατα, με πετρόχτστα σπίτια, ιστορικά μνημεία, βυζαντινές εκκλησίες.
Ο Ξενώνας Πάνθωρον βρίσκεται εδώ…
Ξενώνας που δημιουργήσαμε με μεράκι παρέχει όλες τις ανέσεις και οι ιδιοκτήτες φροντίζουν προσωπικά τον χώρο και τους φιλοξενούμενους.
Από τον Ξενώνα αφήστε το βλέμα σας να περιπλανηθεί στις χιονισμένες βουνοκορφές των Τζουμέρκων.
Σας περιμένουμε για να νιώσετε και έσεις στιγμές ηρεμίας και απόλαυσης κοντά στην φύση, γνωρίζοντας απο κοντά την ζεστασιά και την αυθεντική Ηπειρώτικη φιλοξενία…

http://www.panthoron.gr
+30 26850 22251
panthor1@otenet.gr