Παραδοσιακός οικισμός “ΑΡΑΧΘΕΑ”

Παραδοσιακός οικισμός “ΑΡΑΧΘΕΑ”
Παραδοσιακός οικισμός “ΑΡΑΧΘΕΑ”
,

Ανάμεσα σε καστανιές και πλατάνια , με θέα τις κορυφές των Τζουμέρκων, δημιουργήσαμε ένα μικρό παραδοσιακό χωριουδάκι. Κοντά στο χωριό Ροδαυγή, στις δασωμένες πλαγιές του οικισμού Λάψαινα ,του Δήμου Άρτας, τα 7 παραδοσιακά σπιτάκια  με το μικρό καφενεδάκι του συνθέτουν ένα σκηνικό απόλυτης αρμονίας και σύνδεσης με τη φύση και την παράδοση αυτού του τόπου.
Από τους ξενώνες μας έχετε τη δυνατότητα για μοναδικές αποδράσεις στην ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων. Το Γεφύρι της Πλάκας στέκει αγέρωχο πάνω από τα κρύα νερά του Αράχθου, πιο πάνω βρίσκονται τα Άγναντα, τα Πράμαντα και πλήθος άλλων επιλογών στα πανέμορφα Τζουμέρκα.
Δραστηριότητες: Η περιοχή μας είναι ιδανική για τους λάτρεις του 4Χ4 και της περιπέτειας. Θα βρείτε πολλές χωμάτινες διαδρομές στην υπέροχη φύση μας. Επίσης, σε συνεργασία με εταιρίες εναλλακτικού τουρισμού, μπορείτε να κάνετε ιππασία και rafting στον Αραχθο.Επίσης, το μπάνιο στο ποταμό Άραχθο αποτελεί μία αξέχαστη εμπειρία ενώ ο άργυλος που υπάρχει στις όχθες του ποταμού είναι ευεργητικός για το σώμα και το δέρμα.Παράλληλα, οργανώνονται και διάφορα παιχνίδια στα νερά του ποταμού.

6978470819
likaki@otenet.gr

Ροδαυγή